FSC  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

Največi uvoznik egzotičnog drveta, više od 100.000 m² zalihe!

drveni-podovi-hotel_pinja_zadar_burma_teak_3

Burma Teak (tikovina)

...je jedno od najdragocjenijih drva u svijetu. Tikovina zrači rijetkom ljepotom koja se odražava u zlatnosmeđem sjaju u dekorativnoj strukturi. Ovo su osobine tikovine zbog kojih je tako tražena. Upotreba je tikovine svestrana pa se primjenjuje i za vrata, okvire prozora, a i za vanjski i unutarnji namještaj te za drvene terase koje su uvijek nešto posebno. Podne drvene obloge od tikovine uljepšavaju prostor te mu daju dodanu vrijednost. Burma teak drvo je za zahtjevnije kupce koji žele u svoj dom unijeti eleganciju i toplinu drva. Prednost je tikovine u tome što se ne savija, lomi niti postaje krhka. To je stoga što je ovo jedno od rijetkih drva koje sadrži prirodno ulje za odbijanje vode.

Tikovina se ne uvija, lomi niti crni, čak ni kada je u kontaktu s metalima. Vrlo je važna karakteristika tikovine njezina postojanost u svim klimatskim uvjetima. Vanjskim podnim oblogama i namještaju od tikovine nisu potrebni boje ni lakovi. Snijeg, kiša i sunce ne mogu smanjiti snagu tikovine. Tikovinu odlikuje vrlo malo skupljanja kod sušenja, stoga je možemo upotrijebiti tamo gdje su brze izmjene suhih i vlažnih razdoblja. Najviše se primjenjuje za namještaj, konstrukcije, brodske palube... Burma Teak preporučujemo i za podove u kupaonicama, za drvene terase i drvene fasade. Letvice od tikovine najviše se primjenjuju u nautici.

ABC NET kupuje prirodni burma teak prvorazredne kvalitete, koji se ne cijepa, nema ivera i ima postojanost i do 50 godina. Drveće burma teak siječemo nakon 30 godina starosti, s obzirom na to da se do tada nakupljaju ulja. Na tržištu je također vrlo prisutan plantažni brzorastući teak, koji se uglavnom primjenjuje za unutarnji namještaj, jer je zbog širokog prstenja, odnosno godova, manje otporan na vremenske utjecaje.

ABC NET ima već 15 godina iskustva u prodaji i montaži drva, stoga ćemo vas s veseljem savjetovati koje drvo je najprikladnije za vaš drveni pod, terasu, kupaonicu ili fasadu.
 
burma_teakcumaru_ch_SplitIMG-f53ab88c659ee765e9d1cada008408a4-VIMG-73d1b6cfd12663191bb2c92f7eb9dd7b-Vhr9teak_burma_Tara_stepenicedrveni-podovi-burma_teak4drveni-podovi-burma_teak1drveni-podovi-hotel_pinja_zadar_burma_teak_10drveni-podovi-hotel_pinja_zadar_burma_teak_7drveni-podovi-hotel_pinja_zadar_burma_teak_4drveni-podovi-hotel_pinja_zadar_burma_teak_6drveni-podovi-hotel_pinja_zadar_burma_teak_1drveni-podovi-hotel_pinja_zadar_burma_teak_2drvene-terase-teak2drveni-podovi-burma-teak-pooldrvene-terase-burma-teak-sikadrvene-terase-burma-teak-sika-2drvene-terase_teak1drvene-terase-burma-teak
Split:
Tonči 00385 95 8831447
tonci.abc.net@gmail.com
Nazovite nas i naši stručni izvođači će vas savjetovati.
SKINITE KATALOG
U PDF formatu
LIJEPE TERASE
NEOBAVEZAN UPIT
Molimo, popunite sva polja!
Uspješno poslano
Poštovani,
primili smo vašu poruku.
Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ugodan nastavak dana,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2023, ABC NET d.o.o.