FSC  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

PREPORUKE

Boštjan Nachbar - Boki (košarkaš)

bostjan-nachbar
U tvrtki ABC NET smo kupili drvo za terasu. Izuzetno smo zadovoljni s kvalitetom. Prodajno osoblje je pouzdano i ljubazno, a materijal smo primili u dogovorenom roku. ABC NET preporučujem svima!


LP, Boštjan Nachbar
 

Tinkara Kovač (pjevačica)

tinkara_kovac_flavta
Odlučili smo u tvrtki ABC NET iz Kozine kupiti vanjsku drvenu terasu, parket od tikovine i hrasta, radi najboljeg odnosa između cijene i kvalitete drveta. Pohvale i prodajnom osoblju radi profesionalnosti, prilagodljivosti i pouzdanosti.

 Tinkara Kovač, www.tinkara.net

Central Cafe

Sa suprugom sam tražio odgovarajuću podnu oblogu za našu terasu u lokalu. Poznanik nas je uputio u ABC NET d.o.o., rekavši nam da imaju na skladištu velik izbor egzotičnog drveta prikladnog za vanjsku uporabu. Dovezli smo se do njih, a tamo smo se mogli uvjeriti da je ponuda uistinu bogata. Odlučili smo se za afrički TEAK i vrlo smo zadovoljni jer je terasa u potpunosti ispunila naša očekivanja!

Kristijan Blažun, vlasnik dnevno noćnog bara CENTRAL CAFE, Rogaška Slatina

Soline - Seča

Kod izvedbe projekta izgradnje Malenih termi u Solani Sečovlje, radi izuzetnog oblikovanja i zaista zahtjevnih uvjeta graÄ‘enja te kasnijeg namjenskog korištenja morali smo brižno odabrati materijale, pogotovo vrstu i kvalitetu drveta. Podužeće ABC NET iz Kozine bilo je odabrano na natječaju za dovavu drveta za graÄ‘enje te provedbu stolarskih radova. Tvrtka je u cijelosti ispunila sva naša očekivanja i želje. Dobavila nam je izuzetno kvalitetno drvo SIBIRSKOG ARIŠA u svim željenim oblicima i dimezijama te nam osigurala vrhuske obrtnike – zanatlije. Cijelo vrijeme nam je kod provedbe projekta nudila i svu potrebnu sstručnu pomoć. Projekt Male terme SOLINE je 2013. godine primio nagradu svjetskog saveza turstičkih novinara kao najinovatniji turistički projekt u Sloveniji, za što su u velikoj mjeri zaslužni i u tvrki ABC NET.


Bojan Strajnar, voditelj projekta Soline - Seča
IMG_3264

ALTEA Consultor

Kada smo odlučivali o kupovini vanjske drvene terase iz tikovine, meÄ‘u brojnim ponuÄ‘ačima odabrali smo ABC Net, budući da je njihova ponuda odražavala najbolji odnos izmeÄ‘u kvalitete i cijene drveta. Osim navedenog želimo, takoÄ‘er, pohvaliti stručnost, profesionalnost i prilagodljivost cijele ekipe ABC Neta. 


Alen Tibljas, ALTEA Consultor d.o.o.

Hotel Tartini Piran

Za vrijeme traženja drveta za vanjsku terasu u ruke nam je došao reklamni letak tvrtke ABC Net s izuzetno povoljnim cijenama. Već prvi kontakt s njima bio je izuzetno pozitivan: brzina, odaziv, uvjeti i cijene s letka. U trenu smo dogovorili kupovinu drveta te montažu s njihovim vanjskim izvoÄ‘ačem. Novu terasu dobili smo po sistemu „ključ u ruke“. Bili smo izuzetno zadovoljni i poduzeće ABC Net s veseljem preporučujemo svakome.


Andreja Frelih, Hotel Tartini Piran, www.hotel-tartini-piran.com
3494ce8b41832ff7353ca3095aad6bfb[1]
Split:
Tonči 00385 95 8831447
tonci.abc.net@gmail.com
Nazovite nas i naši stručni izvođači će vas savjetovati.
SKINITE KATALOG
U PDF formatu
LIJEPE TERASE
NEOBAVEZAN UPIT
Molimo, popunite sva polja!
Uspješno poslano
Poštovani,
primili smo vašu poruku.
Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ugodan nastavak dana,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2023, ABC NET d.o.o.