FSC  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

PREPORUKE

Boštjan Nachbar-Boki (košarkaš)

bostjan-nachbar
U tvrtki ABC NET smo kupili drvo za terasu. Izuzetno smo zadovoljni s kvalitetom. Prodajno osoblje je pouzdano i ljubazno, a materijal smo primili u dogovorenom roku. ABC NET preporučujem svima!


LP Boštjan Nachbar
 

Tinkara Kovač (pjevačica)

tinkara_kovac_flavta
Odlučili smo u tvrtki ABC NET iz Kozine kupiti vanjsku drvenu terasu, parket od tikovine i hrasta, radi najboljeg odnosa između cijene i kvalitete drveta. Pohvale i prodajnom osoblju radi profesionalnosti, prilagodljivosti i pouzdanosti.

 Tinkara Kovač, www.tinkara.net

Central Cafe

Sa suprugom sam tražio odgovarajuću podnu oblogu za našu terasu u lokalu. Poznanik nas je uputio u ABC NET d.o.o., rekavši nam da imaju na skladištu velik izbor egzotičnog drveta prikladnog za vanjsku uporabu. Dovezli smo se do njih, a tamo smo se mogli uvjeriti da je ponuda uistinu bogata. Odlučili smo se za afrički TEAK i vrlo smo zadovoljni jer je terasa u potpunosti ispunila naša očekivanja!

Kristijan Blažun, vlasnik dnevno noćnog bara CENTRAL CAFE, Rogaška Slatina

Soline - Seča

KOD IZVEDBE PROJEKTA IZGRADNJE MALENIH TERMI U SOLANI SEČOVLJE, RADI IZUZETNOG OBLIKOVANJA, I ZAISTA ZAHTJEVNIH UVJETA GRAĐENJA TE KASNIJEG NAMJENSKOG KORIŠTENJA MORALI SMO BRIŽNO ODABRATI MATERIJALE, POGOTOVO VRSTU I KVALITETU DRVETA. PODUZEĆE ABC IZ KOZINE BILO JE ODABRANO NA NATJEČAJU ZA DOBAVU DRVETA ZA GRAĐENJE TE PROVEDBU STOLARSKIH RADOVA. TVRTKA JE U CIJELOSTI ISPUNILA SVA NAŠA OČEKIVANJA I ŽELJE. DOBAVILA NAM JE IZUZETNO KVALITETNO DRVO SIBIRSKOG ARIŠA U SVIM ŽELJENIM OBLICIMA I DIMENZIJAMA TE NAM OSIGURALA VRHUNSKE OBRTNIKE – ZANATLIJE. CIJELO VRIJEME NAM JE KOD PROVEDBE PROJEKTA NUDILA I SVU POTREBNU STRUČNU POMOĆ. PROJEKT MALE TERME SOLINE JE 2013. GODINE PRIMIO NAGRADU SVJETSKOG SAVEZA TURISTIČKIH NOVINARA KAO NAJINOVATIVNIJI TURISTIČKI PROJEKT U SLOVENIJI, ZA ŠTO SU U VELIKOJ MJERI ZASLUŽNI I U TVRTKI ABC.


BOJAN STRAJNAR, VODITELJ PROJEKTA, Soline - Seča
IMG_3264

ALTEA Consultor

Kada smo odlučivali o kupovini vanjske drvene terase iz tikovine, među brojnim ponuđačima odabrali smo ABC Net, budući da je njihova ponuda odražavala najbolji odnos između kvalitete i cijene drveta. Osim navedenog želimo, također, pohvaliti stručnost, profesionalnost i prilagodljivost cijele ekipe ABC Neta. 


Alen Tibljas, ALTEA Consultor d.o.o.

Hotel Tartini Piran

Hotel Tartini Piran
Za vrijeme traženja drveta za vanjsku terasu u ruke nam je došao reklamni letak tvrtke ABC Net s izuzetno povoljnim cijenama. Već prvi kontakt s njima bio je izuzetno pozitivan: brzina, odaziv, uvjeti i cijene s letka. U trenu smo dogovorili kupovinu drveta te montažu s njihovim vanjskim izvođačem. Novu terasu dobili smo po sistemu „ključ u ruke“. Bili smo izuzetno zadovoljni i poduzeće ABC Net s veseljem preporučujemo svakome.


Andreja Frelih, Hotel Tartini Piran, www.hotel-tartini-piran.com
3494ce8b41832ff7353ca3095aad6bfb[1]
Split:
Tonči 00385 95 8831447
tonci.abc.net@gmail.com
Nazovite nas i naši stručni izvođači će vas savjetovati.
SKINITE KATALOG
U PDF formatu
LIJEPE TERASE
NEOBAVEZAN UPIT
Molimo, popunite sva polja!
Uspješno poslano
Poštovani,
primili smo vašu poruku.
Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ugodan nastavak dana,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2022, ABC NET d.o.o.