FSC  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

Največi uvoznik egzotičnog drveta, više od 100.000 m² zalihe!

800-600

DRVENE TERASE I FASADE

Direktni smo uvoznik drva iz Južne Amerike, Rusije i Indonezije. Egzotične vrste drva dobavljamo iz Južne Amerike iz najkvalitetnijih šuma koje se nalaze u području ekvatora u Brazilu. Drvo koje raste na ovom području sadrži puno ulja te je mnogo stabilnije od drveta iz drugih geografskih područja na području Južne Amerike. Obloge i podovi ABC NET d.o.o. za vanjsku uporabu dostupni su u obliku trostrano obrađenih letava različitih debljina i širina, različito obrađenih površina za hodanje te ploča kvadratnog oblika u tri formata za pričvršćivanje s vijcima.

 

Tropske vrste drveća visoke kvalitete

Proizvodi su izrađeni od tropskih vrsta drveća visoke kvalitete, koje je izuzetno otporno na vremenske utjecaje te gljive i insekte. Osim topline i izvanrednog izgleda, drvo izrađeno od ove vrste drveća nudi nam konačni proizvod koji je vrlo pogodan za ugradnju u vrlo vlažnim i zahtjevnim uvjetima, kao i u primorskim krajevima. U isto vrijeme, ne zahtijeva dodatnu impregnaciju niti bilo kakvu kemijsku zaštitu te je stoga, također, visoko ekološki prikladan.

 

Prirodno otporne vrste drveta

Nakon izvjesnog vremena, radi oksidacije i drugih vanjskih utjecaja, drvo mijenja svoju boju u srebrnu boju TIKA. Ako to želimo spriječiti i očuvati izvornu nijansu vrste drveća, drvo nakon montaže trebamo premazati običnim lanenim uljem. Nakon toga postupak periodički ponavljamo barem jednom godišnje. Svi naši proizvodi potpadaju u I. i II. razred kvalitete prema normama EN 350, što znači da je održivost osigurana za najmanje 15 godina. Nudimo vam prirodno otporne vrste drveta koje su postojane i u našim klimatskim uvjetima (zimi -30 °C, ljeti 45 °C). Odlikuje ih visoka specifična težina od 1000 - 1300 kg/m³.
Split:
Tonči 00385 95 8831447
tonci.abc.net@gmail.com
Nazovite nas i naši stručni izvođači će vas savjetovati.
SKINITE KATALOG
U PDF formatu
LIJEPE TERASE
NEOBAVEZAN UPIT
Molimo, popunite sva polja!
Uspješno poslano
Poštovani,
primili smo vašu poruku.
Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ugodan nastavak dana,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2024, ABC NET d.o.o.