FSC  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta

Ogledujete si spletno stran podjetja ABC NET d.o.o.

Spletna stran je namenjena obveščanju širše javnosti o našem podjetju, storitvah in produktih. 

Podatki na spletni strani www.abc-net.si so zgolj informativne narave, zato podjetje ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih lahko pride med pogostim ažuriranjem oz. med vnosom podatkov  zaradi številnih predvidljivih ali nepredvidljivih dejavnikov. Podatke je potrebno preveriti pri naših strokovnjakih

Podjetje ABC NET d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani ali za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Podjetje ni odgovorno niti za škodo, ki bi izhajala iz nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Podjetje ABC NET d.o.o. prav tako ne odgovarja za vsebino podatkov in spoštovanje zasebnosti na spletnih mestih, do katerih dostopate preko hipertekstnih povezav, a niso last našega podjetja.

Spletna stran (teksti in slikovni material) www.abc-net.si je intelektualna lastnina podjetja in naših zaposlenih. Javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje le-tega je brez pisnega soglasja ABC NET d.o.o. prepovedano in se bo v primeru ugotovljene kršitve preganjalo po veljavnih slovenskih zakonih. Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, poškodovanja ali povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti podatkov na spletnem portalu www.abc-net.si.

Odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Z oddajo obrazca za povpraševanje soglašate, da vaše osebne podatke uporabljamo v marketinške namene. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi in v marketinške namene podjetja ABC NET d.o.o..
Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim strankam. Obiskovalci se lahko kadarkoli želijo odjavijo in sicer tako, da na e-mail info@abc-net.si pošljejo mail z naslovom ODJAVA.

ABC NET d.o.o. si pridržuje stalno pravico do kakršnekoli spremembe vsebine spletne strani.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:
ABC NET d.o.o.
Istrska ulica 9
6240 Kozina
Slovenija
info@abc-net.si
05/680 00 30
031/558 246
 
Split:
Tonči 00385 95 8831447
tonci.abc.net@gmail.com
Nazovite nas i naši stručni izvođači će vas savjetovati.
SKINITE KATALOG
U PDF formatu
LIJEPE TERASE
NEOBAVEZAN UPIT
Molimo, popunite sva polja!
Uspješno poslano
Poštovani,
primili smo vašu poruku.
Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ugodan nastavak dana,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2024, ABC NET d.o.o.