FSC  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

Največi uvoznik egzotičnog drveta, više od 100.000 m² zalihe!

drvene-terase-cumaru-champagne

Cumaru

Cumaru je iznimno čvrsto i otporno drvo brazilskog porijekla.

Cumaru je crvenosmeđe do ružičastosmeđe boje te je do 120 % gušći od hrasta. Na otvorenom postane jednakomjerno svjetlosmeđ, pod utjecajem padalina u vanjskom okruženju jednakomjerno posivi. Drvo cumaru teško je zapaljivo i stoga primjereno i za stambene objekte i za javne prostorije.

Cumaru, poznat kao brazilski teak ali i zlatni teak, prirodno je trajno brazilsko drvo s gustoćom sličnom drvu ipe. Njegova dosljedna zlatnosmeđa boja i umjerena cijena privlačna je alternativa za skuplje čvrsto drvo, kao što su tikovina ili ipe. Cumaru je otporan na truljenje i propadanje, zbog čega je odličan izbor za vanjsku upotrebu kao što su podne obloge i drvene terase. Ne samo da dugo traje, nego ima i ljepotu unutrašnjosti čvrstog drva. Njegove su boje tople i privlačne. Terasa od drva cumaru elegantna je i ima vrlo dug životni vijek.

Drvo cumaru raste u Srednjoj i Južnoj Americi. Doseže visinu do 55 m i promjer do 170 cm. Životni je vijek cumarua također više od 35 godina bez održavanja, čak i kod izravnog kontakta sa zemljom.

Možemo vam pomoći kod svega što vam je potrebno za vašu terasu od drva cumaru, uključujući i savjetovanje o postavljanju, vijcima i održavanju. Imamo grupu stručnjaka koji mogu dati savjete o postavljanju terase, a mogu i obaviti postavljanje. Budući da je drvo prirodan proizvod, potrebno je pravilno postavljanje jer je važno osigurati pravilan razmak, sušenje i provjetravanje za vašu drvenu terasu od cumarua. Vaša drvena terasa od cumarua izrađena je za dugi životni vijek. Posjedujemo deset godina iskustva u postavljanju drva cumaru i ugodno smo iznenađeni kvalitetom drva, jer je uz pravilnu montažu iznimno stabilno. 
IMG-20210204-WA0003 (002)_cumaru_toncicumaru-drvene-terasecumaru_5let_brezoljenja_sukosan2cumaru-drvene-fasadedrvene-terase-cumaru-champagnedrvene-terase-cumaru-champagne3drvene-terase-cumaru-champagne-1drvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-17drvene-terase-cumaru-champagne_zagrebdrvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-15drvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-12drvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-10drvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-9drvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-8drvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-7drvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-6drvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-5drvene-terase-cumaru5 (2)drvene-terase-cumaru-bevanda-lido-opatija-3cumaru-drvene-terasecumaru_champagne_drvene-terase18_cumaru_drvene-terase19_cumaru_drvene-terase17_cumaru_drvene-terase15_cumaru_drvene-terase16_cumaru_drvene-terase14_cumaru_holzterrassen12_cumaru_drvene-terase13_cumaru_drvene-terase11_cumaru_drvene-terase10_cumaru_drvene-terase-krk8_cumaru_drvene-terase-poslje7godina9_cumaru-drvene-terase-krk7_cumaru_drvene-terase.4_cumaru_drvene-terase5_cumaru_drvene-terase3_cumaru_drvene-terase1_cumaru-drvene-terase2_cumaru_drvene-terasedrvene-terase-cumaru_champagne2drvene-terase-cumaru_champagne1drvene-terase-cumarudrvene-terase-cumaru_champagne_11drvene-terase_cumaru_champagne_5drvena_terasa_lovran_cumaru_1drvena_terasa_lovran_cumaru_4drvena_terasa_cumaru_vila_istra_4drvena_terasa_cumaru_vila_istra_2drvene-stepenice-cumaru-champagne-zagrebdrvene-terase_cumaru_champagne
Split:
Tonči 00385 95 8831447
tonci.abc.net@gmail.com
Nazovite nas i naši stručni izvođači će vas savjetovati.
SKINITE KATALOG
U PDF formatu
LIJEPE TERASE
NEOBAVEZAN UPIT
Molimo, popunite sva polja!
Uspješno poslano
Poštovani,
primili smo vašu poruku.
Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ugodan nastavak dana,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2023, ABC NET d.o.o.