FSC  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

Največi uvoznik egzotičnog drveta, više od 100.000 m² zalihe!

massaranduba_drvena_terasa

Massaranduba

Massaranduba je tamno crvenosmeđe drvo s jedva primjetnim sivim mrljama, koje s vremenom tamni.

Massaranduba je čvrsto drvo koje dolazi iz Južne Amerike. Jedno je od najljepših i najtežih vrsta drva u svijetu. Testovi savitljivosti pokazali su da se vrlo dobro ponaša u većini slučajeva, čak bolje i od ipe. Terasa od drva massarandube uljepšat će vaš objekt, koji će sjajiti u bogatoj baršunastoj crvenoj boji.

Massaranduba je u nekim slučajevima ekonomičnija alternativa od drva ipe. Svakako je izdržljiva te otporna na trulež i propadanje, zbog čega je odličan odabir za drvene terase. Massaranduba je vrlo popularna prirodna alternativa PVC-u ili sličnim proizvodima.

Po boji je slična mahagoniju. Potječe iz Srednje i Južne Amerike. Drvo dosegne visinu do 55 m i promjer do 190 cm. Njegov je životni vijek barem 30 godina. Prema kvaliteti i životnom vijeku prelazi bangkirai. Gustoća drva iznosi od 1100 do 1350 kilograma po kubnom metru.

Sve više se upotrebljava za vanjske konstrukcije kod kojih dolazi do većih opterećenja (za drvene mostove, nasipe, molove, oko bazena, u vrtovima i slično) te za izradu vanjskih podova, terasa, balkona, ograda i drugih konstrukcija.

 
drvene-terase-massaranduba-2drvene-terase-massaranduba-1drvene-terase-massaranduba_IIdrvene-terase-massaranduba_drvene-terase-massaranduba-2015_2-Krkdrvene-terase-massaranduba-5drvene-terase-massaranduba-3drvene-terase-massaranduba-4massaranduba_bolmassaranduba_zapresicmassaranduba_drvena_terasamassaranduba_drvena_terasa
Split:
Tonči 00385 95 8831447
tonci.abc.net@gmail.com
Nazovite nas i naši stručni izvođači će vas savjetovati.
SKINITE KATALOG
U PDF formatu
LIJEPE TERASE
NEOBAVEZAN UPIT
Molimo, popunite sva polja!
Uspješno poslano
Poštovani,
primili smo vašu poruku.
Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Ugodan nastavak dana,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2023, ABC NET d.o.o.